אדריכלים ומעצבים 2021 - אורגון

סטודיו אינסיידאאוט 052-5612302 | 054-5347778 03-5097483 InsideOut Studio insideout_studio www.iostudio.co.il info@iostudio.co.il טל פאר המעצבות שלפניכם משלבות בין ניצול נכון של החלל, לבין עיצוב שמרגש את כל החושים. , המתמחה בעיצוב פנים מסחרי, הוקם בשנת סטודיו 'אינסיידאאוט' , על ידי צמד המעצבות אירית וילנסקי ואביטל אבקסיס. בין 2011 שמדובר בעיצוב מסעדות, משרדים או חנויות, המטרה היא אחת - ליצור חללים פרואקטיביים ונעימים בעיצוב שפונה לכל החושים, בדיוק כמו בשתי הדוגמאות האלו: קונספט על זמני: מסעדתסינטה בר הקונספט העיצובי שנבחר עבור מסעדת הביסטרו החיפאית: "סינטה בר", יכול היה בקלות להימצא 'מעבר לאופק' בקסם האורבני של ניו־יורק או לונדון. המטבח החדשני, חדר היין השקוף, הבר הדומיננטי וגופי התאורה הנוכחים, הם אלמנטים שמעשירים את החושים ומעצימים את חווית האירוח. תחושת הביסטרו המסוגנן והקלאסי נוצרה על ידי שימוש חכם בחומריות על זמנית – פליז, עץ אלון, בדי קטיפה, שיש עשיר מרקמים, ובשילוב מגוון של אפשרויות ישיבה. דרך החלון הגדול, האורחים היושבים בחלל המסעדה נהנים לראות את ההתרחשות המרתקת במטבח, ואילו הבר, הפורץ בדומיננטיות אל חלל המסעדה - מאופיין בתאורה אפלולית ובסקאלת צבעים עמוקה וכהה יותר. סטודיו אינסיידאאוט עיצוב פנים לטעום עםהעיניים צלם: עידו אדן צילום: ישראל כהן צילום: ישראל אלפסה להחיות את חלל: איך אומרים ממבו באיטלקית? חלל נטוש הפך ל"ממבו מילאנו" - בר קולינרי איטלקי ועכשווי. התשובה לאתגר שבחלל החשוך מאוד, הייתה קילוף חזית המבנה והחלפתה בפרופילים בלגיים עדינים שבמהלך היום מציפים את החלל באור טבעי ובערב, משמרים את האסתטיקה האירופאית. גווני הירוק שבחזית ובצמחייה המשולבת בפטיו ובבר, מדגישים את הרעננות והטריות של הבישול האיטלקי ומעצימים את חווית האכילה. כדי לייצג את החיבור המסורתי להיסטוריה של המקום וכדי לאזן את המודרניות, הושארו בשלמותם קירות בטון חשופים, המשמשים כמוקד משיכה דקורטיבי לעין ומוסיפים לחלל אישיות ועומק. צילום: מיה אבגר צילום: מיה אבגר צילום: מיה אבגר מאיה קפל צילום:

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY5Njk0